Dalyvio mokestis
Lietuvoje dirbantiems chorams bus taikomas lengvatinis 120 Eur/žmogui dalyvio mokestis už pilną festivalį arba 75 Eur/žmogui dalyvio mokestis už pusę festivalio (dalyvavimą trumposiose dirbtuvėse liepos 15-19 d.) Ta pati kaina galios: festivalyje dalyvaujantiems vaikams, juos lydintiems mokytojams, Study Tour dalyviams (jiems galimas dalyvavimas tik pilname festivalyje), kitiems festivalio paslaugomis pageidaujantiems naudotis asmenims. Į dalyvio mokestį neįeina maitinimas ir apgyvendinimas – juos galite rinktis iš mūsų siūlomų variantų (žr. žemiau) arba organizuotis savarankiškai. Tos pačios sąlygos taikomos ir vadovams ar muzikos mokytojams, norintiems atvykti be vaikų ir dalyvauti Study Tour.

Maitinimas

Maitinimas bus patiekiamas festivalio teritorijoje du kartus per dieną (pietūs ir vakarienė); maitinimą rinktis nėra privaloma (choras gali maitinimu rūpintis pats). Registruodamiesi būkite pasiruošę nurodyti, ar pageidausite maitinimo.
Maitinimo kainos:
• 7 Eur žmogui už pietus (bus galima rinktis mėsiškus, vegetariškus arba veganiškus);
• 6 Eur žmogui už vakarienę (bus galima rinktis vegetarišką arba veganišką).
Bus galima rinktis pietus+vakarienę, tik pietus arba tik vakarienę visai grupei (deja, bet neturėsime galimybės maitinti tik dalies Jūsų grupės).

Apgyvendinimas

Žemiau esančiame žemėlapyje pažymėti viešbučiai ir svečių namai, Europa Cantat Junior festivalio dalyviams taikysiantys nuolaidas festivalio datomis. Raudonas taškas žemėlapyje žymi festivalio biurą, aplink kurį vyks dauguma mūsų veiklų. Tam, kad pasinaudotumėte šiomis specialiomis kainomis, Jums bus reikalingas nuolaidos kodas, kurį gausite užsiregistravę į festivalį. Jei norite apsistoti viename iš šių viešbučių ar svečių namų, su jais turite susisiekti patys iki birželio 1 d. Kadangi tas pačias apgyvendinimo įstaigas siūlome ir svečiams iš užsienio, informacija apie jas pateikta anglų kalba. Jei nei vienas iš šių variantų neatitinka Jūsų poreikių, galite rinktis bet kokią kitą apgyvendinimo įstaigą.

[wpgmza id="1"]