Festivalio dalyvių tvarkaraštis

Festivalio koncertai

Dirbtuvės

Kiekvieną rytą festivalio dalyviai rinksis į dirbtuvių (Atelier) repeticijas, kur mokysis naujus kūrinius ir ruošis baigiamajam pasirodymui.

Pasidainavimai

Tai – jokio pasiruošimo nereikalaujantis, bet labai daug emocijų dovanojantis formatas: kiekvieną popietę visi festivalio dalyviai susirinks dainuoti kartu. Kiekvienas dalyvis gaus knygelę su nesudėtingų dainų natomis, ir jas dainuos čia pat, kartu su šimtais draugų iš viso pasaulio! Šiai patirčiai diriguos belgas Tom Johnson.

Kūrybinės laboratorijos

Kai šiek tiek pavargsime dainuoti, muziką tyrinėsime kitaip! Kaip dainavimas chore veikia mūsų smegenis? Ar tiesa, kad dainuodami ir irkluodami naudojame tuos pačius raumenis? Ką bendro turi dainavimas, matematika ir chemija? Gaminsime instrumentus ir atliksime eksperimentus; muzikuosime naudodami kasdienius objektus ir kursime naudodami telefonus!

Chorų koncertai

Vakarus skirsime klausymuisi – juk tai vienas iš svarbiausių choristų įgūdžių! Pageidaujantys chorai turės galimybę atlikti savo įprastinę, namuose paruoštą programą. Koncertai vyks gražiausiose Vilniaus bažnyčiose ir koncertų salėse. Puiki proga pasidalinti su svečiais savo mėgstamiausia muzika!

Study Tour

Tai – formatas, skirtas specialiai chorų vadovams (nepriklausomai nuo to, ar atvykstate su savo choristais, ar be jų!) Study Tour dalyviai pagal iš anksto sudarytą tvarkaraštį kartu kasdien lankysis dirbtuvių repeticijose, dalinsis savo darbo patirtimi, klausys specialiai jiems skirtų dirbtuvių dirigentų paskaitų, lankysis koncertuose. Study Tour darbas vyks anglų kalba ir bus vedamas Marleen Annemans iš Belgijos ir Jan Schumacher iš Vokietijos.